”ICKE SPELANDE FLICKVÄN” check.

Fördomar fördomar fööööööööördomar.

Jag brukar alltid gå ensam till spelbutiker och snacka av mig om alla möjliga spel utan problem.  MEN jag har aldrig gått dit med en pojkvän.  Det gjorde jag idag. Flera kunder samt personal snackade spel som jag hade spelat men inte min pojkvän jag nämnde någonting men ingen hörde mig. Dom kollade bara på varandra och jag kände hur stämpeln kom flygande. ”ICKE SPELANDE FLICKVÄN” check.

Jag har aldrig tidigare känt mig så obekväm på en plats som för mig annars är himelsk. Nu menar inte jag att dom är dåliga människor eller oproffsiga. Dom är bäst. Det är bara de att hela samhället är vrickat.  En gång var det en som frågade mig ”ska du köpa fps spelet till din pojkvän?” nää jag tänkte spela själv.  ”AHAAAAAAAA OJ” 

Ser en kvinnlig gamer ut på ett speciellt sätt?  Är deras personlighet på något annat sätt? Vad får mig att inte utstråla  ”GAMER”  ?

Det roliga är när jag säger ”hej jag gillar spel”  eller snackar om spel så är det inte många som blir förvånade. Men varför väljer många att snacka spel med killar och inte med tjejerna som står brevid är det för att tjejerna 9 av 10 gånger inte är gamers utan endast sällskap till sina pojkvänner? Det är väl så det egentligen är men ändåååååååååå. SAMHÄLLET WAKE UP!  :/

Btw ska lira heavy rain nu + hämtade Pixel idag som sover sött! 🙂 bfdd

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *