Min Speldator!

Jag tror folk har varit lika hypade som jag när det kommer till min nya dator. Många har frågat efter specifikationer osv så bestämde mig för att göra ett blogginlägg om datorn istället.   Alla delar är köpta från Inet som jag verkligen rekomenderar, gjorde min beställning en onsdag klockan 14, dagen efter på torsdagen kl 11 fanns paketet på mitt närmaste postombud. Kan inte bli bättre än så.

Den totala Kostnaden hamnade på : 12000 kr prick.  inehållet i burken består av detta:

och slutresultatet:

Jag är grymt nöjd och ser fram emot att äntligen få lira fps då främst Battlefield på högsta grafikintsällningar utan lagg och då på PC!   Xboxarna stoppar jag nog undan ett tag, är skönt att vara tillbax på pc.  Det var så jag började med fps och det är så fps ska spelas.  Även mina planer på streamande kommer börja så småning om vilket jag är överhypad över. Nu är det inte så att jag är guds gåva till spelvärlden och är grym på alla existerande spel eller fps spel som mitt favorit battlefield men jag älskar spel och spelandet i sig, communityn och så klart gillar jag att underhålla. Tror detta kan bli riktigt roligt. Hoppas ni hänger på i mina galna svängar,  följ mig på twitch redan nu för kommande livestreaming. www.twitch.tv/nerdphilia  kom gärna med tips, för att lättast få kontakt med mig hänvisar jag till steam : Nerdphilianerd  nickar jag där man får säkert upp mig om man söker på nerdphilia med.  Eller mail nerdphilia@gmail.com

Ha de bäst och jag ser er on the battlefield!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *