Lördagsmys!

Mina helger är heliga, oftast ser dom ut som på bilden nedan, gaminghelger är nog något av de mest avslappnaste som finns.  Idag har jag dock väldigt svårt för att bestämma mig vad jag ska spela fick bli  BF3 på xboxen & Minecraft på PC,  men jag är grymt sugen på o göra en ny gubbe i SWTOR.   Dagens i-landsproblem.  Dagarna som har varit har det blivit mycket BF3  fick problem med blindtarmen så var inne till akuten för första gången  i mitt lvl 22åriga liv.  Misstanke om Blindtarmsinflammation,  jag ville dock inte övernatta där så jag skulle komma tillbax när/om jag får feber.  Så de senaste två dagarna har jag bara haft ont och vilat/lirat.   Värken sitter fortfarande kvar men så länge jag inte har feber så antar jag det inte är någon fara.. Numera kan jag iallfall gå normalt de kunde jag inte då.

På måndag börjar min väktarutbildning med så har verkligen inte tid  med en pajkad blindtarm nu. Nonononono. May the force be with me! 

download

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *