Spelvärlden,Skuldkänslor & Kärleken till Battlefield!

Ibland får jag sjuka skuldkänslor över hur mycket jag brinner för spelvärlden, hur kan jag ens kalla mig gamer?. Speciellt när det kommer till Battlefield-serien..  Jag har ALLTID älskat battlefield men jag har ALDRIG varit speciellt “bra”.  Jag har mina moments visst.. Men jag är inget ständigt proffs..Ibland kan jag känna mig riktigt dum, just för att jag gillar serien så mycket och pratar så gott om den men jag är inte speciellt bra, inte så bra som jag tror att jag borde vara. Frågan är varför jag ens känner så här? Man måste väl inte vara bäst på de man älskar? eller måste man de?  Jag sitter heller inte och lirar 8h  BF3 varje kväll.. utan tar en match här och en match där!

Men när jag väl är inne i en match, njuter jag tillfullo.. Ett shysst lir med de bästa vännerna. INGENTING slår det!

Jag kommer ihåg när allt började, när jag hittade Battlefield 1942 på våran gemensamma familjedator, jag var 12 år och när jag var liten så var jag sjukt nyfiken på spel, ville testa allt och tack vare mina äldre bröder så kunde jag smyga mig in på deras spel och kolla lite nyfiket utan att dom märke någonting (vad jag tror) annars hade väl lillsyrran aldrig fått prova.   När jag hittade Battlefield ikonen så  var jag ensam hemma och ville testa något nytt. Jag klickade och spelet började, jag hade aldrig tidigare spelat något liknande och förstod såklart ingenting.  Men jag kommer fortfarande ihåg hur lätt jag satte mig in i spelet och hur jag ville lära mig mer. De här när man kommer ihåg känslan när man första gången spelade ett spel är otroligt, det pirrar lite extra i magen när man på senare år startar spelet, miljön, karaktärerna, känslan.   De är nu nästan 11 år sen bf1942 kom ut!!!  Shit jag börjar bli gammal!

 Battlefield Serien kommer nog alltid ligga lite extra varmt om hjärtat även om jag inte är någon världsmästare. Men det är okej. Huvudsaken är att jag tycker det är kul! 

IMAG6017

Du & Jag M16A3 mot världen. 

2 thoughts on “Spelvärlden,Skuldkänslor & Kärleken till Battlefield!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *