Player admins in my ….

Igår kväll hade jag verkligen min livs match,  ribbons kom flygande mina lagkamrater gjort allt lagkamrater ska göra.  Jag blev tvungen att nypa mig i armen för att inse att det var verklighet.  Det här händer endast i Battlefield . Jag har aldrig tidigare skådat ett sådant teamwork i ett gäng främlingar, dom få gånger det händer så är det ingen frågan om vilket spel det handlar om..  Bara i battlefield. Vi spelade team DM, sjukt spännande..

Jag hade över 60 kills vilket aldrig har hänt tidigare, hypad som fan över mina killskills och gåshud över hur bra mina lagkamrater var undrade jag hur denna yber jämna match skulle sluta. Ingen satt o campa, ingen gömde sig i ett hörn med en sniper. Iallfall inte i mitt lag.   Mina vapen jag använde var  M416 , M16A3 o kniven. Tre av mina absoluta favorit vapen.   Jag ser hur mängder av ribbons bara rullar förbi på skärmen och när jag sedan knivar en grabb för andra gången i rad så blir jag kickad.   Varför blev jag kickad?  detta är problemet med player admins.   Om du råkar vara för bra eller dödar admin ett x antal gånger så blir du kickad. ><  Någon är en extremt dålig förlorare.  Jag är mest besviken över att jag inte fick vara med o kriga till slutet, spela klart matchen o andas ut.  Man sitter som på spänd o belöningen om laget vinner eller inte kommer efteråt.  Nu blev jag kickad.. jahapp.. nu då?    jag lärde mig en läxa iallfall:  Aldrig mer random servers.

 

error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *