Du, jag och en zombie…. -The Walking Dead

Jag har just spelat ut episode 5, känner mig  helt tom. Dessa val, vem ska jag välja? ska jag vara egoistisk eller smart? lyssna på gruppen eller följa mitt hjärta?

efter alla dessa svåra val, vem ska få leva och vem måste dö? samt efter detta slut så känner jag mig tom.  Väldigt tom och fundersam.. Kunde jag gjort någonting annorlunda? valde jag fel? Det är bara ett spel, jag kan spela om och göra andra beslut, men allt blir så verkligt om detta skulle hända i verkligheten hade jag aldrig fått en andra chans.

Jag gillar verkligen detta spel, djup och gripande story  men stundtals väldigt linjärt och i en episode pekar allt på hur jag ska gå till väga o vila beslut jag ska ta. Det gör inte alla episoder men vissa delar.  Man blir väldigt empatiskt i spelet och kämpar verkligen för sammanhållningen.  Tillsammans är vi starka, ensam är ingen stark.   Det är så obeskrivligt vackert på något vis.  Detta är ett perfekt spel för någon som inte är intresserad av spel men gillar djupa storys. Vilken bokmal som gillar action,mysterier och skräck skulle inte gilla detta spelet?

Alla borde testa det, helt klart ett av 2012 bästa spel, man får verkligen en tankeställare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *