Calicimonster Rond#3!

Jag sprang runt på jobbet o skröt om hur immun jag var mot detta calicimonster (även kallad vinterkräksjukan)  den kunde helt enkelt inte besegra mig. tji fick jag när det var dags för rond 3.

Men lite fusk, jag fick inte ens en förvarning att monstret skulle komma. Som en blix från en klar himmel. Klart skulle jag  vara väl förberedd och gå runt i någon form av utomjordisk utrustning och en virussugandemaskin (typ dammsugare) Jag har ju läst microbiologi och fick tillomed A+ i kursen så jag vet ju hur dessa små monster tänker & fungerar.  Men denna gången .. föll jag som offer.

När jag väl hade ett kräkuppehåll så var det bara att “gå direkt till finkan utan att passera gå”   typ.. kändes lite som i mongopol.  Alla är livsrädda för detta monster som sprids snabbare än ögat kan blinka, var bara att hitta utgången och ta sig ner till omklädningsrummet i källaren utan att springa på några oroliga själar och det största uppdraget : SMITTA FÖR FAN INGEN NU.  Två veckor tidigare har det stått på första sidan i tidningen om det hemska monstret som erövrat avdelningar och miljoner av människor var infekterade.. Tänk om jag skulle vara den där som blev klassad som monstret, hon som smittade allt o alla o hon som alla ville försöka döda med hjälp av definitionssprit.  Det är nu jag skulle ha frikort till månen långt bort från övriga mänskligheten. Gärna i ett fint skepp.. Typ som mitt skepp i swtor. (kolla nedan)

Haha nä men skämt  o sido. Berättelsen är sant med en nypa ironi + överdrivenhet men erkänn Calicimonstret hade blivit ett awesome spel!

i övrigt så blir mitt nyår inte så actionfyllt då jag fortfarande har en del av monstret i mig så är jag isolerad men jag ska minsann ändå dricka vin o äta gott.  Jag har varit sjuk i två dagar o det känns som en evighet har hunnit spelat ut 2 spel som är köpta på rean som jag ska skriva om.  Slutar år 2012 med ett monster. Ser fram emot 2013  + nya äventyr i Stockholm. Take care!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *