63 dagar kvar & Jobbletning = Kaoz in my brain.

/VARNING/: dööötråkigt inlägg incomming/VARNING/

Dagarna springer fram,det är idag 63 dagar kvar i Eskilstuna sen blir jag stockholmare på heltid. Lite skrämmande men mest bara yber roligt.  Ibland känns det surt att behöva lämna min nuvarande arbetsplats, känner mig trygg där, jag får göra så mycket som undersköterska.  Provtagningar av alla dessformer, odlingar,ekg, hlr-rädda liv, det är ett väldigt fysiskt arbete med mycket spring, sen är det så sjukt underbart att få arbeta med människor för människor. Men Lönen är kass.  Helt sjukt egentligen.  Så mycket som vårdpersonalen gör o så dålig ob och lön.

Nu när jag ska söka nytt jobb så vill jag testa på något nytt.. Men socialt måste det vara, jag är bra på att vara social  & gärna lite action. Drömyrket är fortfarande polisyrket. Men inte än, jag har inte ens provat o sökt till polishögskolan än kanske i vår. Kriminalvårdare eller väktare är jobb jag sökt till o söker till.  Inte ett enda vårdyrkesjobb, jag vill inte.  Folk säger ”du är bra inom vården, du ska vara där och där kommer du få jobb.”  Jahapp… Jag vet att arbetsmarknaden ser ut som den gör men inte ska jag ge mig för det. Vill man någonting så ska man.   Ge mig action.  Jag kan jobba som Tomb Raider! (jag har en  crush på nya tomb raider)  Jag vill också vara bad ass, fysisk och aldrig riktigt veta om jag kommer överleva en arbetsdag eller ej.  ACTIONACTIONACTION.   Tänk om jag kunde vara en superhjälte, jag skulle ge allt, det gör jag alltid på mina arbetsplatser.   WHO YOU GONNA CAAAAAAALLL NERDPHILIA!!!!  aja over and out nu ska jag snart iväg o jobba, ibland behöver man skriva av sig lite tror jag.

btw jag har börjat lira SWTOR igen.. nu utan lagg.. så jäkla bra!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *