Avstressande spel!

Under det senaste året har jag haft ett väldigt stressig vardag & tappat bort mig själv på vägen. När jag flyttade ifrån alla mina älskade nördiga vänner och hamnade någonstans i någonform av “livskris”.  Vart ska jag gå? vad ska jag bli? vad ska jag göra? Det hela slutade med att jag jobbat mest hela året, hela tiden, när som helst.  Slutade vlogga, slutade blogga, slutade spela (ish), var väl att ta i men jag spelade inte alls som förr. Jag bara jobbade,tränade,åt o sov.  Nu har jag börjat hitta till mig själv igen o det gör mig glad.   Med hjälp av spel kan man hantera de flesta situationer, det finns spel till alla humör och konstiga tankebanor.

Jag är en sån där typisk grubblare. Alla spelare är olika men det bästa för just mig är att när jag spelar ett spel så har spelet min fokus till 100% verkligheten finns inte och alla tankar blir tankar som reflekterar spelet en flykt från ett huvud fullt av stundtalskaos.  Ett kort spel med en djup berättelse är ett perfekt alternativ.

Spelen jag upptäckte var “Dear Esther”  och “TRAUMA”  spel som är omdisskuterade i diverse forum, då det disskuteras om dessa spel skulle klassas som “spel”.  Spelen är korta och det är du och din fantasi som bygger upp tankar,nyfikenhet och känslor.   Ett perfekt sätt att koppla bort verkligheten,stressa av och tänka på annat.

Spel måste inte alltid handla om 452 timmar story eller action ibland behöver man något annat. :) så jag tipsar starkt om dessa små spel finns för billig peng på steam.  Nedan kan ni se trailers på dessa spel.

om ni har speltips på liknande spel så hör av er. Ni kan även adda mig på steam : Nerdphilianerd

3 thoughts on “Avstressande spel!

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it! ceakbgkdecbc

  2. I got what you intend, thankyou for putting up.Woh I am glad to find this website through google. It is a very hard undertaking to seek to please everybody. by Publilius Syrus. degdkbkeekad

  3. I got what you intend, thankyou for putting up.Woh I am lucky to find this website through google. Being intelligent is not a felony, but most societies evaluate it as at least a misdemeanor. by Lazarus Long. gcgceddffkga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *