Medal of Honor: Warfighter

Jag förhandsbokade faktiskt Medal of Honor Warfighter dels för att jag var lite hypad över all negativitet spelet fått i olika forum.  Kanske låter lite märkligt men spel som intresserar mig och som blir smutskastat får mitt intresse att omvandlas till nyfikenhet.   Jag är inte världens mest kritiska spelbloggare, jag är nog mer en av de mer positiva sådan, jag ser fördelar mer än nackdelar.  Jag har väldigt svårt för att kritisera ett spel om jag nu har haft roligt under tiden jag spelade spelet. Medal of Honor Warfighter var för mig ett underhållande spel, prefekt lir efter jobbet när man inte orkar tänka mer utan bara vill spela.  Spelet är kräver alltså inte något större strategiskt tänk.  Stundtals enformigt  och inga större överaskningar.

Om man spelat många liknande spel så kan man förutse redan från start vad som kommer att hända. Spelet har väldigt många klichéer som finns i liknande actionspel. Storyn var lite kaosartad i början, man får inget riktigt sammanhang, från det ena till det andra.  Det är inte fören närmare slutet man börjar få grepp på det hela, men storyn dom försöker förmedla är bra men det blir inte bra.  Multiplayer delen tröttnade jag på efter en timme, inget nytt, inga roliga banor, inget speciellt, det ända roliga var att jag kunde vara svensk + det var kul o spela ihop med några polare.  MEEEEEEEEEEN still jag hade kul även om det var vissa irritationsdelar och storyn inte fick vad de förtjänade tyvärr..

Summa: 4  APOR + 1 gulvägg  av tio   = slutbetyg 5! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *