Gamertjejer borde stötta varandra inte stöta ifrån!

Hej jag heter Rebecka, just precis nu tänker jag visa er något som jag inte tycker är acceptabelt.  Jag må vara hur töntig som helst som väljer att posta detta. Men jag tycker att det är viktigt att poängera hur viktigt det är att stå upp för varandra, visa respekt och låta folk delta i gemenskapen.  Jag har alltid sätt spelvärlden som en stor gemenskap, Någonting Positivt.  Jag var tvungen att agera när jag såg denna statusuppdateringen på facebook, helt öppet skrev folk diverse dumheter pga ett ord i tjejens mening nämnligen ordet “gilla”  ordet gilla betyder tydligen – Attentionwhore.  Det fick jag lära mig idag.  Jag hoppas o tror att några av tjejerna som skrev fick sig en liten tankeställare, tog bort sina kommentarer och ångrar vad som skett. DET ÄR ABSOLUT inte meningen att “hänga ut” någon enskild individ utan ni kan själva läsa allt här ->här<-  Det är bara bra att tjejerna inser att dom gjort fel.  Att jag nu senare postar en printscreen på disskutionen gör mig säkerligen till ett stort hatobjekt i deras ögon. Men det tar jag mer än gärna. Vi ska STÖTTA varandra inte stöta ifrån.   Jag vill även förklara mig, senare i disskutionen påpekar någon om att jag disskuterat med henne om “dh tjejer” och det har jag..  Det står jag för.  Jag har tidigare nämnt om att de finns två typer av tjejer på dreamhack. Dom som är där för att spela & Dom som är där för uppmärksamhet från killarna och det är tyvärr även sant, då jag själv gått runt på dreamhack och frågat tjejerna.  Men med det drar jag inte alla över en kam o påpekar att ALLA skulle vara uppmärksamhetskåta. Jag ser varje människa som individer. Sen ser jag faktiskt inga tecken på “viljan till uppmärksamhet” i denna tjejs status.  länk: http://www.facebook.com/Dreamhackfestival/posts/10152189673240463?comment_id=36019865&notif_t=like .

Så detta är början på en svenskphilia blogg..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *